Winkelwagen
  • Afhalen of bezorgen
  • 19 Afhaallocaties
  • Nieuwste producten
  • Scherpste huurprijzen
  • 085 130 58 17

Zakelijk

Racefiets clinic

MH Verhuur is de totaalpartner voor het verzorgen van racefiets clinics of tochten voor bedrijven. De ervaren instructeurs van MH Verhuur kunnen wieler clinics verzorgen die geschikt zijn voor zowel beginnende als gevorderde wielrenners. Per groep wordt gekeken naar het niveau, waar vervolgens stap voor stap gewerkt wordt aan volledige fietsbeheersing met alle ins en outs van het wielrennen. Een racefiets clinic van MH Verhuur is niet alleen erg leuk om te doen, maar is ook perfect voor de teambuilding!

Bedrijfs toertocht

In overleg is er veel mogelijk. Een wielertocht zonder instructeur behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen de deelnemers zonder eigen racefiets mee fietsen op een racefiets van MH Verhuur. 

De racefiets tochten kunnen wij op locatie verzorgen in heel Nederland. Neem bij vragen contact op met Melvin via 085 130 58 17 of info@mhverhuur.nl

Fausto Wielercafé

In samenwerking met wielercafé Fausto in Schoonhoven biedt MH Verhuur een uniek fietsarrangement aan. Speciaal uitgezette routes brengen je over de mooiste fietspaden door het Groene Hart. Op racefietsen van MH Verhuur wordt er gestart en gefinisht vanaf het unieke wielercafé aan de lek.

Bij de start wordt er uitleg gegeven over het rijden op een racefiets onder het genot van een lekkere koffie en een stukje taart. Na de fietstocht kan een frisse douche worden genomen en als afsluiter kan er een pasta maaltijd worden gegeten. Dit arrangement wordt aangeboden voor een vaste prijs. Voor dit arrangement geldt een minimum aantal deelnemers van 4 personen.

Clinic of tocht aanvragen