Tacx Flux S Smart Hire

Tacx Flux S Smart Hire

Product Code:Tacx Flux S Smart T2900S
Availability:In Stock
  • €125.00

  • Ex Tax: €125.00

Available Options

Let op: Niet leverbaar op dit moment. Bij een reservering kom je automatisch op de wachtlijst

Tacx Flux S Smart huren

Wil je eerst een Tacx trainer uitproberen voor je tot aankoop overgaat of ga je in training voor een belangrijk evenement? Bij MH Verhuur kan je de nieuwste Tacx trainers huren zodat je deze niet direct hoeft aan te schaffen. De Tacx Flux S is een direct drive trainer van Tacx. Het grote voordeel hiervan is dat de Tacx trainer relatief stil is en meer weerstandsopties biedt dan een wheel-on trainer. Doordat de Tacx trainer een nauwkeurigheidspercentage van maximaal 3% heeft kan je zeer nauwkeurig op wattage trainen. De Tacx Flux S is een interactieve trainer waardoor je deze kan koppelen aan je laptop, tablet of smartphone via Bleutooth en ANT+.  Daardoor kan je online fietsen met bijvoorbeeld de Tacx trainers app of Zwift. 

De huurprijs van de Tacx Flux Smart is de eerste maand €125, tweede maand €75 en elke volgende maand €50. Als je besluit om de Tacx na de huurperiode in overleg te kopen wordt de eerste maand huur kwijt gescholden. De nieuwprijs van de Tacx Flux S smart is €599.

Tacx huren

Deze Tacx trainer biedt door zijn grote vliegwiel van 7 kg een realistisch gevoel in je trainingen. Het maximale sprintvermogen is 1500 watt en de Tacx kan hellingen stimuleren tot 10%. Daarnaast is deze Tacx speciaal ontworpen om zo min mogelijk geluid te produceren. Dit maakt de Tacx Flux Smart tot één van de stilste indoor trainers op de markt. De slimme electronica van de fietstrainer zorgt ervoor dat je hem ook zonder software kunt gebruiken. Zelfs de meest intensieve trainingsessies zijn geen probleem voor deze Tacx. Door het grote grondoppervlak en de duurzame materialen zal de de Tacx de stabiliteit geven die je verwacht. 

De body van de Tacx Flux Smart is geschikt voor Shimano/Sram cassettes. Voor Campagnolo cassettes kan er een aparte body worden bijbesteld. Er passen op deze versie derailleurs met zowel een lange als een korte kooi. Heb je een racefiets of mountainbike met schijfremmen? Beiden passen op de Tacx Flux S trainer. Hiervoor worden adapters meegeleverd.
*De cassette wordt niet standaard meegeleverd.

Wij kunnen ook Tacx trainers met Post NL en Bpost versturen door heel Nederland en België!

Verhuurvoorwaarden

·         Borg €300

·         Thuisbezorgen mogelijk tegen een meerprijs

Na de reservering wordt er een afspraak met je gemaakt voor het afhalen