Wahoo Kickr Core Hire

Wahoo Kickr Core Hire

Product Code:Wahoo Kickr Core
Availability:In Stock
  • €175.00

  • Ex Tax: €175.00

Available Options

Let op: Niet leverbaar op dit moment. Bij een reservering kom je automatisch op de wachtlijst

Wahoo Kickr Core Huren

De populairste trainer van Wahoo kan je bij MH Verhuur per maand huren. Als je vervolgens besluit om de Wahoo trainer te kopen wordt de eerste maand huur kwijtgescholden. Hierdoor hoef je niet direct de Wahoo Kickr Core aan te schaffen en kan je eerst kijken of het wat voor je is. De Wahoo Kickr Core is een direct drive trainer die te koppelen is aan bijvoorbeeld je computer of tablet. Hierdoor kan je virtueel trainen met bijvoorbeeld Zwift. Voor de ultieme indoor fietsbeleving kan je de Wahoo Kickr Climb ook huren bij MH Verhuur. Hiermee kan je daadwerkelijk indoor klimmen of dalen. 

De Wahoo Kickr Core is de nieuwste trainer van Wahoo en beschikt over een zwaar vliegwiel met een vermogen van maximaal 1800 watt. Hierdoor kan je beklimmingen te lijf gaan van maximaal 16%. De Kickr core is een direct drive trainer en behoort daarmee tot één van de stilste indoor trainers op de markt. 

Wahoo trainer huren

De Wahoo Kickr Core kan je verbinden via Bleutooth en ANT+. Hierdoor is die gemakkelijk te koppelen met devices zoals je computer, tablet of smartphone. De constructie is gemaakt van roestvrij staal, waardoor het een solide trainer is die tijdens een sprint stevig op de grond blijft staan. De Kickr Core beschikt over een interne vermogensmeter en legt daarnaast je snelheid, afstand en rit tijd vast. 
*De cassette wordt niet standaard meegeleverd.

Wij kunnen ook Tacx trainers met Post NL en Bpost versturen door heel Nederland en België!

Verhuurvoorwaarden

·         Borg €400

·         Thuisbezorgen mogelijk tegen een meerprijs

Na de reservering wordt er een afspraak met je gemaakt voor het afhalen