Racefiets Huren

Racefiets Huren

Merk:Cube
Model:Cube
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €45,00

  • Excl. BTW: €45,00

Beschikbare opties:

Racefiets Huren

Een racefiets huren kan allerlei redenen hebben. Wil je het rijden op een racefiets zelf ervaren? Of wil je meedoen aan die mooie toertocht. Bij MH Verhuur kan je de nieuwste Cube racefiets huren. Zelfs voor sportieve bedrijfsuitjes ben je bij MH Verhuur aan het goede adres!

Specificaties Racefiets

De Cube racefiets blijft comfortabel bij lange afstanden. Het aluminium frame zorgt in combinatie met de carbon voorvork voor een lichtgewicht wielrenfiets die snel en comfortabel is. De huur racefiets is uitgerust met de nieuwste Shimano groepset en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er zit een 11-32 cassette op in combinatie met een compact crankstel, waardoor je ieder type parcours aan kan. Het totaalgewicht van onze verhuur wielrenfiets komt op 8,5 kg. Na het huren van de racefiets wordt er uitgebreid de tijd genomen om de racefiets op maat af te stellen en uitleg te geven over het rijden op een wielrenfiets.

MH Verhuur verhuurt Cube racefietsen in Amsterdam, Antwerpen, Arkel, Breda, Breukelen, Den Bosch, Dordrecht, Geldermalsen, Gorinchem, Hilversum, Leerdam, Nieuwland, Nieuwegein, Raamsdonksveer, Ridderkerk, Rotterdam, Utrecht, Zaltbommel en Zeist. 

Verhuurvoorwaarden

·        Borg €300, de borg wordt betaald bij het afhalen (vervolgens wordt de huurprijs met de borg verrekend)

·         Eventuele schoonmaakkosten €10

·         Thuisbezorgen mogelijk tegen een meerprijs

Na de reservering wordt er een afspraak met je gemaakt voor het afhalen.

Tags: Racefiets Huren, Cube, Racefiets Verhuur