• Afhalen of bezorgen
  • 19 Afhaallocaties
  • Nieuwste producten
  • Scherpste huurprijzen
  • 085 130 58 17

FAQ Fietskoffer

Wat kost het meenemen van de fietskoffer in het vliegtuig?
Dat is verschillend per vliegtuigmaatschappij en afhankelijk van de bestemming. Veelal liggen de kosten tussen de €20 en €80 per enkele reis. Check voor het exacte bedrag van tevoren de website van de vliegtuigmaatschappij.


Wat te doen bij schade?
Maak foto’s van de schade en meld de schade direct op het vliegveld bij de vliegtuigmaatschappij zodat er een schaderapport kan worden opgemaakt. Vaak wordt schade standaard vergoed tot ongeveer €1200. Als er van tevoren een extra reisverzekering is afgesloten krijg je veel meer vergoed.


Fietskoffer of een fietstas?
Het grote voordeel van een fietskoffer is dat deze erg goed de fiets beschermd. Het grote voordeel van een fietstas is dat deze aanzienlijk makkelijker in te pakken en lichter is. Daarnaast is een fietstas makkelijker op te bergen, omdat deze opvouwbaar is.


Extra tips
1: Boek het ticket met de fietskoffer minimaal 48 uur van tevoren.
2: Begin op tijd met het inpakken van de fietskoffer. Huur hem een dag eerder dan vertrek zodat er zonder stress kan worden ingepakt.


Hoe moet ik mijn fietskoffer inpakken?
Bekijk de instructievideo van MH Verhuur over het inpakken van een fietskoffer. Alle fietskoffers worden geleverd met een stappenplan.