Bikebag Rental

Fietsreistassen van MH Verhuur zijn speciaal gemaakt om je racefiets, mountainbike of triatlon/tijdritfiets veilig mee te nemen in het vliegtuig of de trein. Het grote voordeel van een fietsreistas zoals de Scicon Aerocomfort of de Evoc Travel Bag is dat ze lichter zijn dan een fietskoffer. Hierdoor kan je meer spullen meenemen in de fietsreistas, zoals je helm, schoenen en kleding. Zelfs bij de vliegtuigmaatschappijen waar het maximum toegestane gewicht van de fietsreistas of fietskoffer 20 kg is blijf je bij de meeste racefietsen, mountainbikes en triatlon/tijdritfietsen onder het maximum gewicht. 

Wij verhuren drie soorten fietsreistassen van de merken Scicon en Evoc. Beide merken hebben jarenlange ervaring in het maken van fietskoffers om je geliefde fiets maximaal te beschermen tijdens het vervoeren. De fietskoffers van MH Verhuur zijn de Scicon Aerocomfort TSA en de Evoc Travel Bag. De fietskoffer van Scicon kenmerkt zich erdoor dat alleen die wielen uit het frame van de racefiets of tijdrit/triatlon fiets hoeven. De rest van de fiets kan in zijn geheel de gehuurde fietskoffer in. In een Evoc Travel Bag passen zowel racefietsen, mountainbikes als triatlon of tijdritfietsen en biedt goede bescherming voor je fiets. 

MH Verhuur verhuurt fietsreistassen in Amsterdam, Antwerpen, Arkel, Breda, Breukelen, Den Bosch, Dordrecht, Geldermalsen, Gorinchem, Hilversum, Leerdam, Nieuwland, Nieuwegein, Raamsdonksveer, Ridderkerk, Rotterdam, Utrecht, Zaltbommel en Zeist.

Product Compare (0)

Rent a Bike Box

Bike box hire

​Rent a bike box Are you going on a cycling holiday or trainings stage and do you want to bring y..

€5.00 Ex Tax: €5.00
Evoc Travelbag Pro Hire

Evoc Travelbag Pro Hire

Evoc Pro Fietskoffer Huren In de Evoc Travel Bag Pro fietskoffer passen zowel racefietsen, m..

€8.00 Ex Tax: €8.00
Rent a Scicon Aerocomfort

Scicon Aerocomfort 2.0 hire

Scicon 2.0 Fietskoffer Huren Vindt je een fietskoffer inpakken moeilijk? Niet met de Scicon ..

€6.00 Ex Tax: €6.00
Rent a Scicon Aerocomfort 3.0

Scicon Aerocomfort 3.0 hire

Scicon 3.0 fietskoffer hurenHeeft je raefiets steekassen of een combinatie van steekassen en snelspa..

€8.00 Ex Tax: €8.00
Scicon Aerocomfort 3.0 Triathlon hire

Scicon Aerocomfort 3.0 Triathlon hire

Scicon 3.0 Triathlon fietskoffer hurenDe Scicon 3.0 triathlon fietskoffer is speciaal gemaakt voor t..

€8.00 Ex Tax: €8.00
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)